Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

FE+ start met stiftlassen met CNC stiftlasinstallatie

FE+ uit Olen, België (onderdeel van de Labourex Group) heeft geïnvesteerd in de geavanceerde CNC stiftlasinstallatie van Laskar Puntlastechniek voor de productie van onder andere aluminium laadpalen. Als specialist in seriewerk stelt FE+ de klant centraal en kan met deze nieuwe technologie nog beter aan hun behoeften voldoen.

Geavanceerde technologie De CNC-gestuurde stiftlasinstallatie met X-Y aandrijving via servomotoren zorgt voor ongekende precisie, efficiëntie en consistentie.

Volledige procescontrole In de CNC stiftlasinstallatie wordt de kwaliteit van de verbinding automatisch gecontroleerd. Een procesbewakingsmodule controleert continu alle mechanische en elektrische lasparameters. Het proces stopt automatisch bij een foutmelding, wat hoge kwaliteit garandeert.

Stiftlassen van stiftlasbouten De installatie is ideaal voor het stiftlassen van stiftlasbouten van M3 t/m M8 en lengtes tot 50 mm.  Dit zowel in staal, rvs als aluminium, waardoor een breed scala aan toepassingen nauwkeurig en effectief kan worden uitgevoerd.

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover?

Neem vrijblijvend contact met ons op