Laskar Puntlastechniek
  • Actueel

Oplevering bij Thermobile Industries B.V.

Onlangs hebben we een geavanceerde Tecna schaarmodel puntlasmachine met invertertechnologie opgeleverd bij Thermobile Industries B.V. in Breda. Thermobile staat bekend om hun robuuste mobiele heaters en koelers, die ontworpen zijn voor gebruik in extreme omstandigheden, zoals militaire toepassingen en noodopvang. Deze toepassingen vereisen absolute betrouwbaarheid en duurzaamheid – en dat is precies wat onze puntlasmachine biedt.

De Tecna puntlasmachine is uitgerust met een dynamische werkmodus die zichzelf automatisch aanpast in lastijd en stroom, wat zorgt voor optimale prestaties bij iedere puntlasopdracht. Met de mogelijkheid om maar liefst 300 lasprogramma’s op te slaan, biedt deze machine ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie. Dankzij de zeer korte lastijd wordt aftekening tot een minimum beperkt, terwijl de verbindingen altijd sterk en betrouwbaar blijven.

We zijn verheugd om Thermobile Industries B.V. te ondersteunen met deze passende oplossing en bedanken ze voor de prettige samenwerking. Op naar nog meer tevreden klanten!

Hebben wij uw interesse gewekt?

Bent u benieuwd naar onze puntlas- en/of stiftlasmachines of heeft u vragen hierover?

Neem vrijblijvend contact met ons op